Jump to content

G1ass

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. If you get that problem and have authority to edit the base you can use /editbase 1 to open the base editor and then editbase 0 to turn it off but you should be free. Normally it is the base portal has been moved to a spot that isn't working. GM Korvin has the right of it, try moving it slightly can permanently corrects the issue. Good luck.
  2. G1ass

    Stuck minion

    I'm sure this has been reported, more than once but I'm not seeing it right now. I'm on map - Zone/Mission: Abandoned_Office_30_Layout_06 (which is the 1st Defeat all Outcasts in base mission) on Server: Excelsior and I've got an Outcast (the last one) stuck in the ceiling. I can go into the room, and he can shoot me, but I can't shoot at him. At 8th level, I don't have an AoE that I can use to dig him out and none of my single target attacks goes off when I'm circling the stuck Outcast trying to find an angle that will allow me to attack him. The thing that sucks is if I get in the next room and go all the way to the ceiling, he can still SHOOT me. Which really blows... Anyhow, I know I had this happen before on one of the two Outcast missions, but I don't remember if I reported it or not. Just if there is anything that can be done about it, I would greatly appreciate it... Very annoying. Thank you.
  3. Still a problem on 30 April. Had it happen to me earlier this evening on a new character I had on Indomitable.
  4. I've used 2 computers now for the game. Not that the first one was giving me any real issues, but it was originally built back in 2012 to run CoH and I've been wanting to build a new one. The first computer has - Needed info: Manufacturer: AMD Model: Radeon HD5800 Operating System and version: Microsoft Windows 10 Home Version: 10.0.18363 Does the game load (and error you get if not): Game loaded just fine, no real issues there. Optional info you like: Driver Version: 15.301.1901.0 (was always telling me my driver was out of date, but there isn't a newer one for the card) Monitor Resolution: 1920 x 1080 x 60 Hz Multi-monitor?: I was using multiple monitors but after a windows update it was causing issues, the gamma control no longer worked and everything was DARK. Graphics Preset Used: Overall experience (any stuttering, glitching, etc or smooth sailing): Except for the gamma controls, everything worked pretty good. At extreme ranges I could sometimes see thru walls but when I got closer that went away. Sometimes the Insect Wings on my character allows me to see thru a door (looking thru the wing it causes a wing shaped transparency in the door). Any steps taken to resolve issues you encountered (both those that worked and those that didn't): For the multiple monitor gamma issue, I turned off the 2nd monitor and unhooked the HDMI cable from the monitor. Once I had the game open and logged in. I hooked the monitor back up, powered it back on and it worked just fine. For the other, wasn't a big enough deal for me to try adjusting settings for. I don't normally use this computer for the game anymore, as I've only got one internet connection. Needed info: Manufacturer: Gigabyte Model: NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Operating System and version: Microsoft Windows 10 Home Version: 10.0.18363 Does the game load (and error you get if not): Game loads fine. No issues there. Optional info you like: Driver Version: 26.21.14.3200 Monitor Resolution: 2560 x 1440 x 74 Hz Multi-monitor?: No Graphics Preset Used: Overall experience (any stuttering, glitching, etc or smooth sailing): At extreme ranges I could sometimes see thru walls but when I got closer that went away. Sometimes the Insect Wings on my character allows me to see thru a door (looking thru the wing it causes a wing shaped transparency in the door). Any steps taken to resolve issues you encountered (both those that worked and those that didn't): Haven't tried to adjust anything, it isn't a big enough deal to bother me. Was running Ultra Settings on graphics, though I only had 100% on the Details. Forgot to reset it for HomeComing as I used to run it at 200% all the time.
  5. Not a huge deal, but the text of the Performance Shifter: +End when it procs has a problem. Currently, the message is - "Electro - Cutie grants you 10.5 points of endurance with his Performance Shifter: Chance for +Endurance! You grant Electro - Cutie an infusion of 10.5 endurance!" Only problem is, the character is female and it ALWAYS says HIS. So someone has hard coded it for male characters, not checked to see what the sex of the character really is I think. I've got it in Stamina on both of my 50's (both female) and it has the same message (except for the character name). Anyhow, like I said not a huge deal, but it is annoying when it catches my eye. Thank you.
  6. I noticed bad text in the final of the Revenant Hero Project text box. Second to last line reads "...thank you for brining closure to their loss..." I believe it should read "....thank you for BRINGING closure to their loss..." Attached is the screen shot I took of it. Thank you.
  7. I have had this happen to me twice and one of the CR's said I should check if it was already in the bug list (not seeing it) or put it in. For the first instance on July 26th I was running a radio mission in Steel that was one of the Warrior missions. I also had a hunt Warriors mission so I used the radio mission to complete the hunt. While still in the radio mission, I got a notice that another mission was running w/ a timer! I had pulled the Defeat Auctioneer mission by completing the hunt! Well I hurriedly finished the radio, jumped outside and the text telling me where the Defeat Auctioneer mission was missing! Nothing was showing for the location. Normally I thought it was in Steel; however, nothing was showing on the map either. I had a friend come over, couldn't get the mission to show up. I petitioned, but didn't get assistance until after the 90 minute timer had run down (thank you CR Miss for at least listening to me gripe). I couldn't autocomplete the mission (not an option) and I couldn't abandon it either. Today (August 14th), for a different character (but on the same server, Indomitable) I did the same thing. This time is was hunt 30 Freaks (from Lou Pasterelli) and I used Protect UniMaxComm from a potential attack <in Bricktown> (from Tina Chung) to complete it. Completing the hunt automatically gave the mission Recover Crey tech from Freaks (from Lou Pasterelli). Since this one isn't timed it didn't cause me any heartburn. I finished Tina's mission and jumped outside... and the location for the Recover Crey tech from Freaks wasn't showing. Nothing on the map, nothing in the text. I sent a Petition for a bugged mission, but didn't worry too much about it. I was able to autocomplete it to get it off the list and move on. I just wanted people aware that there was something buggy going on. CR Miss got this one too (lucky I guess :-D) and suggested I put it in so others were aware. The server was the same, the character's were different and the zones were different, as was the time of day. I'm hoping that the programmers can figure out what is causing the issue and correct it. Thinking back, I'm not sure if this wasn't something I saw on the original servers back in the day though. Has anyone else had this happen to them? Does anyone else remember if this was an issue back in the days of the original game? Thanks.
×
×
  • Create New...