Jump to content

Anyone else having trouble launching the game?


Recommended Posts

I'm just checking to see if this is a local issue or if anyone else is having trouble launching the game?
As of 3:08 EST, both my wife and I cannot enter the game. We get hung up at Game Launch, or Login, or Character Selection, or Zone Loading.
EDIT: Now getting a "no mapServer connection" message...
We've both re-started our machines, checked settings, etcetera, just wondering if it's an ISP issue and if anyone else is experiencing this.
Also, is this the right forum for this sort of question?
If not, sorry!

Edited by DarionLeonidas
Added text
Link to comment
Share on other sites

Sounds like a network issue if multiple devices/accounts are having issues. A network reboot would be in order

  • Thumbs Up 1

OG Server: Pinnacle  <||>  Current Primary Server: Torchbearer  ||  Also found on the others if desired


Installing CoX:  Windows  ||  MacOS  ||  MacOS for M1  <||>  Migrating Data from an Older Installation


Clubs: Mid's Hero Designer  ||  PC Builders  ||  HC Wiki  ||  Jerk Hackers


Old Forums  <||>  Titan Network  <||>  The City Representative (Info site for all servers)  <||>  Heroica! (by @Shenanigunner)

 

Link to comment
Share on other sites

I am still having trouble launching the game. Im in Dallas Texas. Is this a local issue? I can log in but then i get a message "Can't connect to DB Server". I can't connect with either of my accounts. This has been going on for about 24 hours now..... Very Very frustrating. There is nothing wrong with my computer or my internet....If there were, i wouldnt be able to leave this message.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, DarionLeonidas said:

I'm just checking to see if this is a local issue or if anyone else is having trouble launching the game?
As of 3:08 EST, both my wife and I cannot enter the game. We get hung up at Game Launch, or Login, or Character Selection, or Zone Loading.
EDIT: Now getting a "no mapServer connection" message...
We've both re-started our machines, checked settings, etcetera, just wondering if it's an ISP issue and if anyone else is experiencing this.
Also, is this the right forum for this sort of question?
If not, sorry!

I am having the same problem

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, MissionMan2 said:

I am still having trouble launching the game. Im in Dallas Texas. Is this a local issue? I can log in but then i get a message "Can't connect to DB Server". I can't connect with either of my accounts. This has been going on for about 24 hours now..... Very Very frustrating. There is nothing wrong with my computer or my internet....If there were, i wouldnt be able to leave this message.

 

If you haven't already, I would create your own post for this, but yes, it is possible for you to be able to get to part of the internet (even most), but not some.

OG Server: Pinnacle  <||>  Current Primary Server: Torchbearer  ||  Also found on the others if desired


Installing CoX:  Windows  ||  MacOS  ||  MacOS for M1  <||>  Migrating Data from an Older Installation


Clubs: Mid's Hero Designer  ||  PC Builders  ||  HC Wiki  ||  Jerk Hackers


Old Forums  <||>  Titan Network  <||>  The City Representative (Info site for all servers)  <||>  Heroica! (by @Shenanigunner)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...