Jump to content

Launcher loads and then quits


Kaarde250b

Recommended Posts

I launch Tequilla, the window appears, it validates and then just quits.

 

Here is the log:

[2020-02-10 7:14:47 PM]    Loading application.
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Load application complete.
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Started patching
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Attempting to download Manifest file "http://patch.savecoh.com/manifest.xml"
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Manifest downloaded successfully, starting to process it.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Starting self-patch process.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Self patching process complete.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Loading Web Browser URL to: "https://patch.savecoh.com/homecoming.html"

 

Please help me.

Thx

Edited by Kaarde250b
Link to comment
Share on other sites

On 2/10/2020 at 6:14 PM, Kaarde250b said:

I launch Tequilla, the window appears, it validates and then just quits.

 

Here is the log:

[2020-02-10 7:14:47 PM]    Loading application.
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Load application complete.
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Started patching
[2020-02-10 7:14:47 PM]    Attempting to download Manifest file "http://patch.savecoh.com/manifest.xml"
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Manifest downloaded successfully, starting to process it.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Starting self-patch process.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Self patching process complete.
[2020-02-10 7:14:49 PM]    Loading Web Browser URL to: "https://patch.savecoh.com/homecoming.html"

 

Please help me.

Thx

Have you tried changing to  http://patch.savecoh.com/manifest.xml  in the launcher?

 

Or  http://patch.savecoh.com/beta.xml  ?

 

If neither of those solves your issue, check out this thread:

 

Edited by Oubliette_Red

Dislike certain sounds? Silence/Modify specific sounds. Looking for modified whole powerset sfx?

Check out Michiyo's modder or Solerverse's thread.  Got a punny character? You should share it.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, microc said:

also check that your av not stopping the game from running.

It's probably this, there is likely an online access permission dialog behind the CoX window.

OG Server: Pinnacle  <||>  Current Primary Server: Torchbearer  ||  Also found on the others if desired  <||> Generally Inactive


Installing CoX:  Windows  ||  MacOS  ||  MacOS for M1  <||>  Migrating Data from an Older Installation


Clubs: Mid's Hero Designer  ||  PC Builders  ||  HC Wiki  ||  Jerk Hackers


Old Forums  <||>  Titan Network  <||>  Heroica! (by @Shenanigunner)

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...